søndag 27. februar 2011

Kobberdobber

Fikk da sulla meg til å ordne bilder til slutt av disse kobberøredobbene som har vært ferdige.. tja.. lenge i hvert fall.

Blir ikke store innlegget dette, men mer kommer bare jeg får satt meg ned og fiksa litt mer bilder. Det finnes ting som er ferdige, men som det ikke finnes vettuge bilder av enda ;)

 

mandag 14. februar 2011

Happy Valentinesday !!!





søndag 6. februar 2011

Vinterland

Det er fremdeles vinter og noen bilder trives litt bedre i vintervær enn de jeg dreiv å sulla med sist helg. Her har jeg prøvd å spille på lag med vinteren i stedet for å unngå den. Men her var det ganske god sol ute og da.

Jeg lekt litt med noen ferdigkjøpte porselensdyr. Jeg tenkte egentlig å legge begge parene ut for salg på epla, men ene pingvinen viste seg å ha en liten skjønnhetsfeil på baksiden + at jeg hadde egentlig veldig lyst på dem selv.. hehe!

Joa.. så ble det enda et øredobbepar på krapylet ;)

Først bunnyene som finnes til salgs på epla. De er rosa, de er søte, de henger i 925 sølv(alt metall i øredobbene er 925 sølv) og de leker med lyseblå, tjekkiske glassperler:


Så var det porselenspingvinene da. Isflakene under pingvinene er skjellchips(alt metall 925 sølv):


Det er egentlig ganske fint med vinter, så lenge det er så fint vær som nå. Disse bildene er ikke helt nye da, men i morges såg jeg at sola hadde dukket opp igjen. Det var faktisk så herlig vær i dag at plaststolene måtte ut slik at vi kunne sitte i solveggen og drikke te :)

*løpe for å fortsette å nyte det herlige været :)*

tirsdag 1. februar 2011

Gubbesmykke, sol og et par øredobber

Jeg begynner det første smykkeinnlegget med noe jeg ikke så ofte lager - et herresmykke, men gubben må da pynte seg litt i blant han og :)

Treperler, skjellchips og nøtteperler + lås i 925 sølv. Han påstår han liker det, og det blei da i grunnen litt tøft og maskulint.



Jevnt over syns jeg ikke det er noe særlig lett å ta bilder nå om dagen. Vinteren er mørk og jeg savner sommersola, men sollyset kikka så vidt innom i helga, så da prøvde jeg meg på å få tatt noen bilder før det forsvant igjen.

Siden sola var litt av og på så var det ikke alle bilder som ble like bra, men jeg skal prøve meg på å ta med et lite bilde av favorittøredobbene mine. De er så enkle, så enkle at de er ikke noe å vise frem som en stor bragd å ha lagd, men det er kanskje akkurat fordi de er så enkle at jeg elsker å gå med dem. Disse kan jeg bruke uansett hva jeg har på meg. Til hverdags eller til fest :)